243 = துர்யோதன பரிபவம் (duryodhana paribhavam) = Srimad bhAgavata (ஸ்ரீமத் பாகவத) Upanyasams Acharya Paduka 9,55 тыс. подписчиков Скачать
077 = slOkA 03 = जीवसर: = Jeeva Saram = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் Tattva Mukta Kalaapam Скачать
076 = slOkA 02 = जीवसर: = Jeeva Saram = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் Tattva Mukta Kalaapam Скачать
075 = slOkA 01 = जीवसर: = Jeeva Saram = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் Tattva Mukta Kalaapam Скачать
12 = பகவத் ஸ்வரூப வர்ணனம் (Bhagavad Swaroopa varNanam)=ஶரணாகதி கத்ய பாஷ்யம்Sharanagati Gadya Bashyam Скачать
23 = நாமாவளி 61 to 65 (nAmAvaLi 61 to 65) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
073 = slOkAs 069, 070 = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam upanyAsams Скачать
22 = நாமாவளி 59, 60 (nAmAvaLi 59, 60) = திருமலை வராஹன் அனுபவம் (thirumalai varAhan anubhavam) Скачать
091 = slOkA 100 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
21 = நாமாவளி 58 (nAmAvaLi 58) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Upanyasams Скачать
11 = நாயிகா பாவப் பாசுரங்கள் - அவதாரிகை = Introduction to nAyikA bhAva pAsurams =திருநெடுந்தாண்டகம் Скачать
20 = நாமாவளி 55 to 57 (nAmAvaLi 55 to 57) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
07 = ஆரண்ய காண்டத்தில் ஶரணாகதி (AraNya kANdathil sharaNAgati) = अभय प्रदान सारम् = அபய ப்ரதான ஸாரம் Скачать
08 = Divya nAmAs 0031 to 0035 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
19 = நாமாவளி 52 to 54 (nAmAvaLi 52 to 54) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
10 = பொன்னானாய்! (பாசுரம் 10) = ponnAnAi! (pAsuram 10) = திருநெடுந்தாண்டகம் (thiru-nedunthANdakam) Скачать
09 = வங்கத்தால் (பாசுரம் 9) = vangathAl (pAsuram 9) = திருநெடுந்தாண்டகம் (thiru-nedunthANdakam) Скачать
090 = slOkA-99 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
06 = அயோத்யா காண்டத்தில் ஶரணாகதி (ayOdhyA kANdathil sharaNAgati) = अभय प्रदान सारम् அபய ப்ரதான ஸாரம் Скачать
08 = நீரகத்தாய் (பாசுரம் 8) = neeragathAi (pAsuram 8) = திருநெடுந்தாண்டகம் (thiru-nedunthANdakam) Скачать
07 = Divya nAmAs 0029 to 0030 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
17 = நாமாவளி 50 (nAmAvaLi 50) = திருமார்பு நாச்சியார் அனுபவம் (thirumArbu nAchchiyAr anubhavam) Скачать
089 = slOkA-98 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
15 = நாமாவளி 47 to 49 (nAmAvaLi 47 to 49) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
14 = நாமாவளி 44 to 46 (nAmAvaLi 44 to 46) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
088 = slOkA 97 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
05 = பால காண்டத்தில் ஶரணாகதி (bAla kANdathil sharaNAgati) = अभय प्रदान सारम् = Abhaya Pradana Saaram Скачать
233 = பௌண்டரக வாசுதேவன் வதம்(pauNdraka vAsudevan vadham)=Srimad bhAgavata (ஸ்ரீமத் பாகவத) Upanyasams Скачать
06 = Divya nAmAs 0025 to 0028 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
13 = நாமாவளி 42, 43 (nAmAvaLi 42, 43) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
12 = நாமாவளி 40, 41 (nAmAvaLi 40, 41) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTathuRaivArkku nama: Upanyasam Скачать
11 = நாமாவளி 38, 39 (nAmAvaLi 38, 39) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
10 = நாமாவளி 34 to 37 (nAmAvaLi 34 to 37) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
04 = ஸ்ரீமந்நாராயணனே பரதத்வம் (sreeman narAyaNanE paratatvam) = அபயப்ரதான ஸாரம் AbhayaPradana sAram Скачать
087 = slOkA 96 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
05 = Divya nAmAs 0021 to 0024 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
07 = ஸ்ரீ ப்ரபத்தி & பரபக்தி பரஜ்ஞான பரமபக்தி (shri prapatti & parabhakti parajnyAna paramabhakti) Скачать
086 = slOkA 95 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
09 = நாமாவளி 29 to 33 (nAmAvaLi 29 to 33) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: = vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
08 = நாமாவளி 25 to 28 (nAmAvaLi 25 to 28) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
03 = பரதத்வ நிர்ணயம் (paratatva nirNayam) = अभय प्रदान सारम् = அபய ப்ரதான ஸாரம்Abhaya Pradana Saaram Скачать
04 = Divya nAmAs 0016 to 0020 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
07 = நாமாவளி 22 to 24 (nAmAvaLi 22 to 24) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
06 = நாமாவளி 19 to 21 (nAmAvaLi 19 to 21) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
06 = nityAnapAyineem, niravadyAm, deva deva divya mahisheem = ஶரணாகதி கத்ய Sharanagati Gadya Bashyam Скачать
05 = நாமாவளி 13 to 18 (nAmAvaLi 13 to 18) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
04 = நாமாவளி 9 to 12 (nAmAvaLi 9 to 12) = "வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Скачать
02 = இராமாயண அவதாரம் (rAmAyaNa avathAram) = अभय प्रदान सारम् =அபய ப்ரதான ஸாரம் Abhaya Pradana Saaram Скачать
03 = நாமாவளி 3 to 8 (nAmAvaLi 3 to 8) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTathuRaivArkku nama: Upanyasam Скачать
02 = நாமாவளி 1, 2 (nAmAvaLi 1, 2) = வேங்கடத்துறைவார்க்கு நம: vEnkaTaththuRaivArkku nama: Upanyasams Скачать
085 = slOkA 94 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
01 = மங்கள ஸ்லோகங்கள் (mangaLa slOkAs) = अभय प्रदान सारम् = அபய ப்ரதான ஸாரம் = Abhaya Pradana Saaram Скачать
03 = Divya nAmAs 0011 to 0015 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
04 = thAyAr's anavadhika atishaya kalyANa guna ganAs =ஶரணாகதி கத்ய பாஷ்யம் Sharanagati Gadya Bashyam Скачать
034 = slOkA 030 - Part 2 = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam upanyAsams Скачать
033 = slOkA 030 - Part 1 = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam upanyAsams Скачать
0413 = Concluding tAtparya ratnAvaLi slOkAs- Part 1 = ThiruvAimozhi tAtparya ratnAvaLi kAlakshEpams Скачать
084 = slOkA 93 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
03 = Meaning of 'Bhagavan-Narayana-abhimata-anurupa' = ஶரணாகதி கத்ய பாஷ்யம்Sharanagati Gadya Bashyam Скачать
223=ஸ்யமந்தக மணி வ்ருத்தாந்தம்(syamantaka mani vrittantam)=Srimad bhAgavata(ஸ்ரீமத் பாகவத)Upanyasams Скачать
083 = slOkA 92 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
02 = Divya nAmAs 0007 to 0010 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
02 = புருஷகாரத்தின் முக்யத்வம் Importance of Purushakaram= ஶரணாகதிகத்யபாஷ்யம்SharanagatiGadyaBashyam Скачать
01B = Divya nAmAs 0001 to 0006 = ஸ்ரீ தேசிக திவ்ய ஸஹஸ்ரநாம Sri Desika Divya SahasranAma upanyAsams Скачать
அனுக்ரஹ பாஷணம் - ஸ்ரீ உ.வே. திருமலை சதுர்வேத ஶதக்ரது. நாவல்பாக்கம். யஜ்ஞவராஹ தாதயார்ய மஹாதேஶிகன் Скачать
0412 = முனியே நான்முகனே (muniyE nAnmuganE) = 10.10.9 to 10.10.11 = ThiruvAimozhi tAtparya ratnAvaLi Скачать
0411 = முனியே நான்முகனே (muniyE nAnmuganE) = 10.10.6 to 10.10.8 = ThiruvAimozhi tAtparya ratnAvaLi Скачать
220 = ஸ்ரீ ருக்மிணி விவாஹம் (sri rukmini vivAham) = Srimad bhAgavata (ஸ்ரீமத் பாகவத) Upanyasams Скачать
217 = ஸ்ரீ ருக்மிணி வார்த்தைகள் (sri rukmini vArthaigal)=Srimad bhAgavata (ஸ்ரீமத் பாகவத) Upanyasams Скачать
215 = ஸ்ரீ ருக்மிணி பிராட்டி அவதாரம் (sri rukmini pirAti avatAram) = Srimad bhAgavata Upanyasams Скачать
082 = slOkA 91 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
081 = slOkA 90 = Hamsa Sandesam Upanyasams = Sri U Ve Navalpakkam Valayapettai Ramachariar Swami Скачать
0410 = முனியே நான்முகனே (muniyE nAnmuganE) = 10.10.2 to 10.10.5 = ThiruvAimozhi tAtparya ratnAvaLi Скачать
021 = slOkA 018, Part 2 = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam upanyAsams Скачать
020 = slOkA 018, Part 1 = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam upanyAsams Скачать
019 = slOkA 018, avathArikai = तत्त्वमुक्ताकलाप: = தத்வ முக்தா கலாபம் = Tattva Mukta Kalaapam Скачать