Check out the #Parole Motion Poster launched by Vijay Sethupathi across his social media.
DIRECTOR
Dwarakh Raja
துவாரக் ராஜா
PRODUCER
Madhusudhanan - மதுசூதனன்
MUSIC DIRECTOR
Raj Kumar Amal
ராஜ்குமார் அமல்
CINEMATOGRAPHER
MAGESH THIRUNAVUKARASU
மகேஷ் திருநாவுக்கரசு
EDITOR
Muniez
முனிஸ்
ART DIRECTOR
ARUN KUMAR.A
அருண் குமார்.அ
ACTION
Om Prakash
ஓம் பிரகாஷ்
COSTUME DESIGNER
Akilan ram
அகிலன் ராம்
DI
Prism & Pixels
ப்ரிஸம் & பிக்சல்ஸ்
PRO
Team AIM
டீம் எய்ம்
Online Publicity
LUXE ENTERTAINMENT
லக்ஸ் எண்டர்டைன்மென்ட்
PUBLICITY DESIGNER AND VFX
Jagan
ஜெகன்
DIRECTION TEAM
Dilipan selvarasulu
திலீபன் செல்வராசுலு
R.Tamilarasan
R.தமிழ் அரசன்
Ajith Kumar
அஜித் குமார்
Sabarish
சபரிஷ்
Aravindh Balaji
அரவிந்த் பாலாஜி
Jagan
ஜெகன்
Jojin Johny
ஜோஜின் ஜோனி
MANAGER
B Chelladurai
பா செல்லதுரை
EXECUTIVE PRODUCER
A. Naveen karthik
அ. நவீன் கார்த்திக்
STARRING
Karthiik RS - கார்த்திக் RS
Linga - லிங்கா
Kalpika - கல்பிக்கா
Monisha - மோனிஷா
Vinodhini - வினோதினி
Ещё видео!